Ingen har så langt blitt pågrepet etter at en rekke bilbranner har blusset opp på Ulsteinvik i Møre & Romsdal kommune. Som følge av bilbrannene har Statsminister Erna Solberg valgt å frata NRK lisenspengene.

Politiet har i en pressekonferanse uttalt at de har flere mistenkte i saken, men ettersom det er en omfattende etterforskning som gjenstår, har ingen blitt pågrepet for ugjerningene enda.

-Regjeringen har valgt å avskaffe lisensordningen til NRK, da bilbrannene i Ulsteinvik kommer som følge av flere trusselsituasjoner etter at Høddvoll har blitt filmet gjentatte ganger og vist de to siste årene på NRK i serien Heimebane, uttalte Statsminister Erna Solberg til 1251 Nyhetskanalen under en direktesendt middag på Facebook.

Politiet på sin side mistenker at både spillere og støtteapparatet til Hødd står bak majoriteten av bilbrannene, i et forsøk på å legge skylda for bilbrannene på Moldenserne.

-Ytringsfrihet, svarte NRK da vi tok kontakt.

1251 Nyhetskanalen følger saken tett de nærmeste minuttene.