VG melder i dag om at en gjeng har erklært en «kraftig bekjempelse» av andre gjenger på Østlandet.

Illustrasjonsbilde i dårlig kvalitet.

De siste meldingene fra de utsatte gjengområdene på Østlandet, hovedsakling i områdene rundt Svinesundbrua, viser at frykt har nå blitt en daglig del av livet i området. Gjengen som har kommet med trusselen, får ifølge ikke-navngitte kilder, tilgang på store ressurser fra den norske regjeringen.

1251 Nyhetskanalen var en tur på broen i forbindelse med en annen sak, da VG meldte om den nye trusselen i samfunnet. Ingen bilister var tilgjengelig for kommentar.

Det er også rapportert om at gjengen har satt en frist på 15. mars, og i september skal de gjennomføre en evaluering av hvordan gjengkrigen har utviklet seg.

-Jeg respekterer blåblå, den gjengen er så schpaa, wollah lizzm jeg skal så joine den gjengen as, uttalte en narkolanger på Holmenkollen i Oslo, til 1251 Nyhetskanalen.

Mannen bedyrer at han ikke er en narkolanger, og at han ikke har noen gjengtilhørlighet. Mye tyder på at vi går en mørk fremtid i møte, og at en ny gjengkrig er på trappene, samtidig som global oppvarming må bekjempes.