1251 Nyhetskanalen kan som første nyhetsmedium rapportere at Oslo har vunnet prisen som Europas miljøhovedstat 2019. Som vår utegående reporter har vært vitne til, så vet disse politikerne å sette i gang en langhelg med fest og fyll. Etter en liten titt på økonomien til Oslo, har byen, med MDG i spissen, tatt opp et lån på 118 millioner kroner, for å kunne slå av den mest helspekkende festhelgen i Oslos historie.

For å kunne finansiere lånet, er det satt igang hastetiltak for å øke billettprisene på offentlig transport, og fortgang i byggingen av de 53 nye bomstasjonene som er ventet å stå ferdig i løpet av 2019. Anonyme kilder har gjort 1251 Nyhetskanalen oppmerksom på at festen er kun forbeholdt politikere.

Rushtid i Oslo. Foto: Google

Raymond Johansen, viktig politiker i Oslo, ønsket ikke å uttale seg om denne saken til 1251 Nyhetskanalen. Mens Lan Marie Berg (MDG) kom med en kort uttalelse til vår reporter. Hele uttalelsen kan man lese i sin helhet på bunnen av denne artikkelen.

En bilist vi har vært i kontakt med, uttalte at han skal ta sykkelen sin i bruk, i protest mot MDG, bomstasjoner og økte billettpriser. Oslo kan fort sette seg i gjeld, og da må støtten til andre viktige samfunnsrelaterte avdelinger som pressestøtte til 1251 Nyhetskanalen vike, hvis ikke Oslo får inn de 118 millioner kronene på bompasseringer.

Lan Marie Berg (MDG) på fest. Foto: Dagsavisen (vår erkerival

«Jeg ser meg nødt til å komme med en kort uttalelse til 1251 Nyhetskanalen, angående vår pengebruk i Oslo by. Pengebruken vi bruker på fest, er i folkets beste interesser, fordi fulle politikere er mer skikket til å være ærlig, og gjøre en god jobb, enn når vi er edru. Vi mener det også er viktig å kunne vise statsledere fra andre land, at vi fjellaper også kan det å dra igang en god fest i ny og ne. De 118 millioner kronene som det blir fokusert mye på, er bare småpenger. Det er det gutta i Bærum bruker på snus i uka. 1251 Nyhetskanalen burde heller bruke deres energi til å lage saker som faktisk er viktige, som f.eks snusing blant bærumsgutter, hunden som klatret opp i ett tre i forrige uke, og ikke minst Erna Solbergs treningsregime.

Så tilslutt vil jeg da si at jeg ikke har noen kommentar til påstandene fra 1251 Nyhetskanalen»


– -Lan Marie Berg, MDG-byråd.