En tidligere mann ble igår funnet død på et pleiehjem et sted i Tyskland, melder Dagbladet.

Ingen av disse mennene har blitt funnet døde. Foto: USA Today

Mannen, som ønsker å være anonym, ble funnet død av en sykepleier på et hemmelig sted i Tyskland. Ryktene sier at mannen jobbet som vakt på en nazistleir en gang mellom 1920 – 1995. Han har vært bosatt flere år av sitt liv i USA, der han har tjent til livets opphold ved å jobbe. Han ble ifølge mediene vi har vært i kontakt med, beordret deportert ut fra USA så langt tilbake som i 2004. Det tok mellom 10 og 14 år før han ble utlevert til tyskerne ifjor.

-Det er skammelig. Han skulle aldri vært sendt ut av landet. Hadde jeg vært President, hadde han aldri blitt sendt ut fra USA. Dette er muslimen Obamas verk. Selv om han ble sendt ut på min vakt, så kjente jeg ikke til saken da demokratene har holdt det skjult for meg. Derfor er det nå ekstra viktig å bygge muren, sånn at folk ikke kan bli sendt ut fra USA, uttalte President Donald Trump til 1251 Nyhetskanalen da vi ringte han tidligere i natt.

Donald Trump uttalte videre at mannen var en “good guy”, uten å utdype hvorfor mannen var en hyggelig fyr. Det er ikke bevist at mannen og Trump hadde noen relasjon, eller om de har møttes tidligere.

Vi følger saken tett, og oppdateringer kommer garantert senere.