Mannen, som er kjent for å ha scoret et mål i VM i Frankrike i 1998, mistet tidligere i dag jobben i de sydlige strøk av Norge. VG var først ute med saken, men da de benytter seg av anonyme kilder, må man ta meldingen med en klype salt.

Mannen, her avbildet med sponsorer.

Mannen, som har blitt identifisert som den tidligere fotballspilleren Kjetil Rekdal, har i en årrekke ledet Start til heder og ære i Tippeligaen, men tidligere i dag tok det slutt, da IK Start gikk ut med en pressemelding hvor de erklærte Rekdal uønsket på Sørlandet.

-Vi har valgt å suspendere Kjetil Rekdal på ubestemt tid, og vi har valgt å kalle det for en personalsak, da vi på den måten kan slippe å måtte betale Kjetil flere titalls millioner kroner for kontraktsbrudd ved en ordinær oppsigelse, skrev styreleder i IK Start, Monica Grimstad i et brev til 1251 Nyhetskanalen.

Kjetil Rekdal, som huskes best som en notorisk målscorer i Frankrike-VM for flere tiår siden, har vist avsky etterfulgt av sjokk, etter at meldingen om hans suspensjon ble sendt ut til pressen. Rekdal på sin side bedyrer sin uskyld.

-Dette er fake news, jeg har aldri opptrådd på en uproffesjonell måte, med unntak av den ene gangen i Hertha Berlin i mine yngre dager, ropte Rekdal til vår utegående reporter.

Kjetil Rekdal feirer målet sitt.

Flere anonyme kilder på internett oppfordrer nå alle til å boikotte seriekampen mot jævla Aalesund førstkommende helg, i solidaritet med Rekdal, samtidig som været ser ut til å bli varierende. På Twitter har emneknaggen #Pray4Rekdal blitt delt av flere millioner mennesker verden over.

46 COMMENTS

  1. Thank you, I have just been looking for
    info approximately this subject for a long time and yours is the greatest I
    have came upon so far. But, what concerning the bottom line?
    Are you certain in regards to the source?

Comments are closed.