1251 Nyhetskanalen kan melde om at en mann, som i en årrekke har jobbet som søppeltømmer, ble sparket fra jobben etter at han ble observert på et utested i Oslo, hvor han danset med ei kvinne.

Mannen (rød ring) har mistet jobben.

Mannen ble kalt inn på teppet av arbeidsgiveren sin, og bedt om en forklaring på hvorfor han danset med ei kvinne på et utested i Oslo, på sin egen fridag. Arbeidsgiveren hadde, etter hva 1251 Nyhetskanalen erfarer, blitt tipset om dansingen av en blond mann som hadde sett en liten videosnutt av seansen.

Knut, som vi har valgt å anonymisere, uttalte til 1251 Nyhetskanalen tidligere i dag;
-Jeg valgte å tipse arbeidsgiveren da jeg til min forskrekkelse oppdaget videoen. Det er uakseptabelt at søppeltømmere drar på byen på en lørdagskveld, når de skal på jobb igjen på mandag. Og at han danset med ei kvinne, det er rett og slett uakseptabelt.

Teppet som mannen måtte forklare seg på.

Den tidligere søppeltømmeren har vært utilgjengelig for kommentar i denne saken etter gjentatte forsøk på å oppnå kontakt, men advokaten hans skrev i et advokatforum på internett at det er uakseptabelt av tipser-Knut å ta kontakt med arbeidsgiver på bakgrunn av noe som omtales som en “fillesak”.

1251 Nyhetskanalen kommer til å følge denne saken tett, men alt tilsier at søppeltømmeren kommer til å møte opp på sitt lokale NAV-kontor på førstkommende fredag.

Vi oppdaterer saken fortløpende.