Megan Fox var nære på å bli spist av ulv da hun var på Norgesbesøk ifjor sommer, melder Dagbladet i dag.

Megan Fox, en kjent modell og skuespiller, var døden nær da hun besøkte Norge ifjor sommer, da ulvene flokket seg rundt henne. Hun befant seg midt ute på landet, med væpnede vakter da ulvene angrep. De tok vaktene ut, før de sirklet seg rundt henne som gribber. Fox slapp så vidt unna med livet i behold.

Hun har ikke ønsket å stille opp i et intervju med 1251 Nyhetskanalen, men vi kan gjennom ubekreftete rykter, bekrefte at ulven var faretruende nær.

Disse ulvene ble observert i nærheten av Megan Fox ifjor sommer

Ulven er som kjent et rovdyr som spiser alt og alle som kommer i dens vei. Det ble tidligere i dag observert ulv i nærheten av lokalene til 1251 Nyhetskanalen, som bidro til at ingen ansatte møtte opp på jobb i dag. Millioner av mennesker har tatt til gatene, i håp om å skremme ulven, og vise Megan Fox at det nå er trygt å komme tilbake til Norge. Flere av slagordene utenfor Stortinget var “nok er nok. Erna må gå”. Erna det siktes til er Statsminister Erna Solberg, som har valgt å unnlate å komme med en offentlig uttalelse etter at Fox ble kjeppjaget fra landet av ulven. Sylvi Listhaug har uttalt følgende:

Ulven må gå. Dette er svenske tilstander i den norske naturen, og det kan vi ikke tillate. Fox News kan ikke komme til landet vårt og jage vekk kjendisene. Det gir Norge et dårlig rykte.

Vi ønsker å gjøre Sylvi Listhaug oppmerksom på at det ikke var Fox News som jaget skuespillerinnen, men Megan Fox som ble jaget av ulven.