Viktig kvinne i samfunnet ble i morgentimene på fredag til en mann, skriver VG i natt. 1251 Nyhetskanalen har ikke lyktes med å få en kommentar fra VG.

Vi har valgt å anonymisere kvinnen av hensyn til hennes rett på anonymitet. Foto: Telemarksavisa

Etter at nyheten sprakk på kveldstid på fredag, har sosiale medier gått av hengslene. I Mannegruppa Ottar hetses den anonyme kvinnen, som er en kjent blogger, på det verste. Sophie Elise Isachsen er en kjent stemme i det norske samfunnet. 1251 Nyhetskanalen har gjennom natten, tett observert lesertallene på blogg.no, der hun igår kveld hadde mistet førsteplassen til Isabel Raad. Det var som følge av en kampanje blant middelaldrende menn som boikottet bloggen hennes som følge av operasjonen
Klokken 13:17 på lørdag har Sophie Elise tatt tilbake ledelsen. Det ser ut som det kan bli en jevn og tett kamp om pallplasseringen.

-Jeg har valgt å kritisere Sophie Elise sterkt inne i Mannegruppa Ottar, fordi jeg skulle ønske at kjerringa mi kunne se ut som Sophie. Så min unnskyldning er at jeg er sjalu, uttalte en middelaldrende mann (46) til 1251 Nyhetskanalen i natt.

Det har ikke lyktes 1251 Nyhetskanalen i å få en kommentar fra Sophie Elise Isachsen, men en tidligere nabo av den kjente bloggeren har skrevet på Twitter at Isachsen er en sterk, uavhengig kvinne.

Saken fortsetter under bildet.

Et Norwegian-fly kommer inn for landing. Vi har ingen grunn til å tro at Sophie Elise Isachsen var ombord på flyet.

En alenepappa som for øyeblikket innehar 85. plassen på blogg.no har ikke ønsket å komme med en kommentar i denne saken.

1251 Nyhetskanalen kommer til å følge opp med intervjuer ved en senere anledning.