Resett-redaktør Helge Lurås mener at Resett nå har større tillit hos folk flest enn FrP.

Skjermdump: Resett.no

I kjølvannet av en artikkel Resett skrev, hvor de i artikkelen går hardt ut mot overvektige mennesker, har Lurås sett seg nødt til å svare kritikerne.

-Ja, det stemmer at vi har publisert en artikkel som omhandler feite folk, men det er fordi er det noe vi misliker mer enn innvandrere, så er det feitinger. De er så feite, og folk flest mener at feite folk er for feite. Man kan ikke være feit, det er vi i Resett som kan bestemme hvordan folk skal se ut. Dette er selvfølgelig ikke noe MSM kommer til å skrive om, fordi de tør ikke rakke ned på feite folk. Folk flest er enig med oss, og jeg mener vi har sterk tillit hos folk flest, som ikke er feite, uttalte Helge Lurås til 1251 Nyhetskanalen tidligere ikveld.

I kommentarfeltet inne på Resetts artikkel, hagler det nå med mishatsytringer mot overvektige. En anonym person uttalte til 1251 Nyhetskanalen at det var tre ting han misliker, muslimer, muslimske kvinner, og feite mennesker.

1251 Nyhetskanalen støtter folk av alle kjønn, legning, religion, bakgrunn, utseende, hudfarge og vekt.