(Wolverhampton Wanderes vs Liverpool FC 2 – 1) Ulvene tok en sterk seier hjemme mot Liverpool ikveld, etter å ha kjørt over de røde draktene i samtlige 90 minutter.

John Arne Riise var ikke involvert i dagens kamp. Bilde: Sky Sports

Minutter etter at dommeren blåste av kampen, fikk vi en tekstmelding fra John Arne Riise som ville gjøre oss oppmerksom på at han har blitt kontaktet av Liverpool i forbindelse med en managerstilling i klubben. Mr. Klopp er ventet å få sparken i løpet av få timer, og det ventes at Riise skal presenteres som ny manager på Twitter ikveld.

Riise har i løpet av sin spillerkarriere vunnet Champions League en gang. Etter at Riise la opp har han hatt mange baller i luften. Han har forsøkt seg som langrennsløper og fotballagent, samt at han for kun noen dager siden ble ansatt som sportsdirektør i en maltesisk klubb, før han nå etter alle solemerker går til Liverpool. Han var også nære på å bli hovedtrener i Rosenborg tidligere i år, men Rosenborg valgte å ikke benytte seg av muligheten til å si “ja” da Riise offentlig lanserte seg selv som den beste treneren tilgjengelig på markedet, uten trenererfaring.

John Arne Riise holder seg til kjeven dagen etter å ha blitt dasket av John Carew. Bilde: TV

John Arne Riise har sendt 1251 Nyhetskanalen en rekke tekstmeldinger, som vi har tatt deler av og publisert (se under).

Hei. Jeg heter John Arne Riise, dere har nok hørt om meg da jeg er kjent for å være verdens beste fotballspiller, jeg liker kjappe biler og damer. Masse damer. Jeg ble i dag kontaktet av Liverpool da de har sett mitt trenerpotensial, noe Rosenborg ikke så selv om jeg ga tydelige tegn på at jeg ville ta over trenerjobben i Rosenborg. Jeg har valgt å ta denne jobben, da jeg ikke takler å se at Ole Gunnar Solskjær får all oppmerksomheten i media. Hva har han oppnådd?

På Twitter har norske Liverpool-supportere tidvis gått av skaftet de siste ukene, da Manchester United har fått mer medieoppmerksomhet i Norge enn det Liverpool har, selv om Liverpool for en sjelden gang leder ligaen. Men det er nye tider, med Riise ved roret, kan vi forsikre om at Liverpool kommer til å få mer medieomtale i Norge.