SISTE: Spanjolene har omsider lyktes med å angripe romerne. Angrepet kom som følge av at romerne invaderte Den iberiske halvøy i år 201 f.kr.

Monchi, spansk infiltratør.

Etter flere tusen års planlegging, lyktes spanjolene ved å infiltrere Romas hovedkvarter før de satte igang en offensiv av uante dimensjoner. 1251 Nyhetskanalen kan, gjennom anonyme kilder tett på både romerne og spanjolene informere om at det tok lang tid å sette i gang angrepet på grunn av at det var en del papirarbeid som måtte fullføres i forkant.

-Jeg har som følge av dette angrepet, lyktes med å slå Roma ut av alle turneringer dem har deltatt i. Hvem er det som er gladiatorer nå? Min jobb var å infiltere Roma, for så å selge talentfulle menn som Salah og Alisson, og så hente inn dødkjøtt i form av en svensk keeper, og en mann fra PSG. Jeg trodde at det å hente inn en svensk keeper kom til å avsløre meg, for ærlig talt? En svensk keeper? Av en eller annen grunn ble jeg ikke avslørt, og jeg rakk å gjøre mye skade før jeg tilslutt ble avsatt, uttalte den spanske sportsdirektøren Monchi, til 1251 Nyhetskanalen på flytende norsk.

Monchi, som på vegne av Spanias regjering infiltrerte Roma, ble avsatt etter at han avslørte hemmeligheter om romerne til portugiserne, som også var interessert i hevn etter romernes herjinger på Den iberiske halvøy i sin tid. Hvor Monchi befinner seg i dette øyeblikk er uavklart, men han risikerer en brutal straff hvis han blir oppdaget av romerne.

1251 Nyhetskanalen kommer til å følge denne saken med argusøyne fremover.