Mannen, som ønsker å være anonym, forlovet seg i formiddagstimene i dag med ei kvinne fra Thailand, melder 1251 Nyhetskanalen.

Mannen (56) tilhørende det høyrepopulistiske partiet Demokratene, og med bakgrunn fra SIAN (Stopp Islamiseringen av Norge) og Resett, forlovet seg med ei kvinne fra Thailand etter å ha vært to dager på ferie i Phuket, Thailand.

-Jeg kommer til å søke familiegjenforening så fort jeg er tilbake i Norge, da jeg mener det er viktig at man som familie, har mulighet til å bo sammen i Norge. At jeg er kritisk til innvandring er irrelevant i denne sammenheng, fordi dama er fra Thailand, ikke utlandet, sa mannen til 1251 Nyhetskanalen.

Bryllupsdatoen er enda ikke satt, men mannen er klar på at bryllupet skal foregå i en kirke i Norge.

-Norge er et kristent land, og det er viktig at vi tar vare på kulturen og verdiene i vårt langstrakte land. Forloveden min er klar på at jeg er mannen, og at det er jeg som skal ta alle avgjørelser vedrørende bryllupet og resten av vår fremtid sammen, uttalte mannen til 1251 Nyhetskanalen da vi tok kontakt minutter etter vår første samtale.

Vi i redaksjonen vil ønske det nyforlovede paret lykke til.