(Manchester United – Southampton 3 – 2) Skandalen var et faktum på overtid i den britiske kampen.
-Solskjær må gå, var beskjeden fra vår egen fotballekspert i 1251 Nyhetskanalen.

Solskjær innser her at hans tid som United-manager går mot slutten. Foto: The Hindu

Southampton presset kraftig på for utligningsmålet på slutten av gårsdagens kamp, da en anonym Unitedspiller ble kvestet innenfor straffefeltet til Southampton. Dommeren pekte mot straffemerket, mens han gestikulerte med armer og bein. Ifølge vår fotballekspert var det en tvilsom straffesituasjon, men faktumet var at dommeren hadde dømt. VAR (Video Assistant Referee) blir ikke innført i Premier League før til neste sesong. Selv om bildene gikk over storskjermen på Old Trafford, kunne ikke dommeren omgjøre straffesparket.

Stjernespiller Paul Pogba, her avbildet før kampen.

Paul Pogba, den franske stjernespilleren gikk rolig opp mot ballen, før han sparket den rett på bakbeinet til Southampton-målvakten. Brått var glede snudd til fortvilelse for Ole Gunnar Solskjær, den norske vikarmanageren da han innså at hans karriere for klubben han elsker, går mot en brutal slutt.

Flere eksperter på engelsk fotball har tatt til Twitter, der de utrykker sin misnøye med kampen, og ikke minst med Ole Gunnar Solskjær. Mange mener at det eneste riktige i denne situasjonen er at Solskjær går av, da 3 – 2 hjemmeseier ikke er godt nok for fansen og ekspertene fra den britiske balløya, og fra Norge. Michael Owen, tidligere Liverpool-spiller og nå ekspert, mener at Solskjær bør få tid. John Arne Riise, også han tidligere Liverpool-spiller, mener at Solskjær bør bli sparket.

-Solskjær må gå, nok får være nok. Jeg tar gjerne over klubben etter Solskjær, for å vise hvordan en ekte mann leder et lag, uttalte Riise til 1251 Nyhetskanalen.

John Arne Riise donerte drakten sin til en lagkamerat.

-Ole Gunnar Solskjær viser i denne kampen, som United snudde fra tap til seier, at han ikke vet hvordan man kan lede et lag. Han bør gå, og la en med mer erfaring ta over, mener fotballeksperten til 1251 Nyhetskanalen.

Så gjenstår det å se hva direktør Ed Woodward foretar seg i dagene fremover. Han hadde ingen kommentar til våre gjentatte forsøk på å få en kommentar.