Det har blitt observert et flyvende objekt på Lambertseter i Oslo. Politiet ber folk om å få panikk.

Flyvende objekt. Foto: 1251 Nyhetskanalens reporter / tipser

Tidlig fredag morgen ble folk på vei til jobb, vitne til en dramatisk situasjon da det ble oppservert et flyvende objekt over ett arbeidsanlegg på Lambertseter i Oslo. Det har ikke lyktes 1251 Nyhetskanalen å identifisere det hittil uidentifiserte flyvende objektet.

Da de første meldingene kom inn til politiet, valgte Oslopolitiet å ta kontakt med den ledende nettavisen i landet.

-Vi har satt alle ressurser på å oppklare dette mysteriet, men mens etterforskningen pågår for fult, ønsker vi å minne om den dramatiske hendelsen som skjedde i USA på deres nasjonaldag, 4. juli 1996. Hendelsen i USA var under utvikling i flere dager før 4. juli, og vi vil minne om at det er ikke mange månedene igjen til vår egen nasjonaldag. Mye tyder på at vi kan stå ovenfor en lignende situasjon, og ønsker med det å anbefale folk å få panikk, uttalte en talsmann for Oslopolitiet til 1251 Nyhetskanalen.

4, juli 1996. Foto: Donald Trump

Mange liv hadde antageligvis vært reddet i USA hvis folk hadde fått panikk i god tid i forveien. 1251 Nyhetskanalen erfarer at folk på Lambertseter har strømmet ut i gatene for å ta bilder av det uidentifiserte flyvende objektet. Det er også dokumentert at folk har kommet langveisfra for å få med seg hendelsen på direkten. Vår utegående reporter har prøvd å få intervjuet flere av de skuelystne, men grunnet at de har gitt arbeidsgiverne sine beskjed om at de er syke, har de ikke ønsket å stå frem i media i forbindelse med denne saken

1251 Nyhetskanalen følger utviklingen opp til vår nasjonaldag, tett.