Varg Vikernes (født Kristian Vikernes 11. februar 1973) er en musiker, forfatter og blogger fra Bergen, som slo gjennom på starten av 90-tallet. Men hva gjør Vikernes i dag? Denne artikkelen er eksklusivt skrevet av Frysepunkt-redaksjonen.

Varg Vikernes avbildet i fengsel, i 2009. Foto: Wikipedia.

I sin barndom hang Vikernes mye i Irak, da faren hans var stasjonert i landet. Han startet tidlig med musikk, men det han har blitt mest kjent for i Norge er å brenne ned tre kirker, før han drepte et av medlemmet i bandet sitt i 1993. Året etter ble han dømt til 21 års fengsel for både brannene og drapet. Han sonet femten år.

Vi i Frysepunkt-redaksjonen har stilt spørsmålet; Hvor er han i dag? Så etter mange dykk ned i internettarkivet, har vi omsider funnet svaret på det.

Etter endt soningstid, har Vikernes skiftet navn til Louis Cachet, og flytta til Frankrike. 15. april 2019 brant Notre-Dame i Paris. Så det vi kan konkludere med er at Varg Vikernes ikke er i Paris i dag i hvert fall.

Vikernes + kirker + brann = sant.