Sylvi Listhaug, som hadde stor suksess som Justisminister på Facebook, ble i dag tildelt rollen som eldre- og folkehelseminister i Norge av Statsminister Erna Solberg. Listhaug nyter stor respekt fra et samlet Norge.

Listhaug ble i sin tid kjent som ei frittalende Justisminister, hvor hun gang på gang rakket ned på svenskene. I senere år, etter at hun frivillig gikk av som minister, har hun rakket ned på danskene. Hetsen hennes mot våre naboland har gjort så hun nå har kommet inn i varmen igjen hos Erna Solberg.

-Gamle folk er så gamle, og jeg forstår ikke hvordan disse gamlingene har kunnet leve så lenge med all den innvandringen vi har i Norge, da vi hittil i år har slått alle rekorder når det kommer til innvandring, sa Sylvi Listhaug til 1251 Nyhetskanalen idag.

Utbygging av eldreboliger

Listhaugs første post på programmet som ny minister er å ta seg ett glass rødhvin på Stortingets regning, mens hun ser på TV2 Nyhetskanalen. Listhaugs talsmann la tidligere i dag ut kryptiske meldinger på Facebook om at regjeringen har satt i gang byggingen av flere nye boliger for eldre mennesker.

-Vi kommer til å bygge et titalls tusen eldreboliger, hvor vi skal putte alle gamlingene. Vi har allerede investert 200 millioner kroner til nye boliger i Spania, var regjeringens offisielle pressemelding etter at Listhaug kom smilende ut fra et møte igår.

Samtidig som denne artikkelen blir skrevet, gikk finansminister Siv Jensen ut og ropte «200 millioner» direkte på TV2 Nyhetskanalen, og kilder mener at det er penger som nå skal gå til bedre helse for gamle mennesker. Siv Jensen på sin side mener at man ikke kan stole på anonyme kilder, og at pengene skal gå til å bygge flere bomstasjoner i Norge.

-Vi må bygge nye bomstasjoner, for å kunne tjene inn pengene vi har satt av til å vedlikeholde de eldres helse. Jo eldre man blir, jo skrantere helse får man, og derfor kommer det til å koste samfunnet masse penger for at de eldre kan leve noen år til, skrev Siv Jensen i et brev til Erna Solberg, som 1251 Nyhetskanalen har fått tak i.

Erna Solberg har vært utilgjengelig for kommentar i hele dag, men utnevnelsen av Listhaug som ny minister viser at Solberg nå tar handling, og gjør det samme som med Per Sandberg, at den tidligere innvandringsministeren får en uviktig ministerpost, så hun ikke skal kunne uttale seg fritt om innvandring og kriminalitet lenger, da Listhaug kommer til å tilbringe mesteparten av tiden i Spania.

-Hele landet står bak Sylvi Listhaug, og vi støtter henne, uttalte en anonym lokfører i buss-for-tog- selskapet Vy.