Før sesongen tippet de fleste nyhetsmedier at Rosenborg kom til å kjempe med Molde i toppen, mens vår egen fotballekspert valgte å ikke være politisk korrekt, og tippet Rosenborg på 15. plass.

Rosenborg-spiller Pål Andrè Helland rasende på supporterne etter nok et nederlag.

Etter en begredelig start på årets sesong, med tre tap og to uavgjort på de første fem kampene, klarte Rosenborg så vidt å karre seg meget ufortjent videre i cupen etter at de slo Rørvik på bortebane. At Rosenborg så vidt klarte å slå et lag fra fjerdedivisjon, samsvarer med styreleder Ivar Kotengs ambisjoner for klubbens fremtid.

-Jeg vet ikke om jeg orker dette her lenger. Daglig blir jeg hetset på det groveste, jeg har valgt å flytte familien min til hemmelig adresse, i håp om at disse fæle trønderbartene ikke kan skade dem, sier nåværende hovedtrener i Rosenborg, Erik Horneland til 1251 Nyhetskanalten.

En mann som ryktes inn dørene på Lerkendal-brakka er Skeid-treneren Tom Nordlie. Nordlie er kjent for å berge lag fra nedrykk, for så å bli sagt opp den påfølgende sesongen etter at han har skrevet langtidskontrakt med klubben.

Tom Nordlie etter at han mistet jobben i Fredrikstad.

-Jeg kommenterer aldri andre klubber så lenge jeg er under kontrakt med Skeid, spesielt ikke en klubb som jeg allerede har skrevet under kontrakt med og leder min første kamp på førstkommende søndag hjemme på Lerkendal mot Sarpsborg 08, uttalte Skeid-trener Tom Nordlie til 1251 Nyhetskanalen på pressekonferansen rett etter at hans Skeid hadde feid vestkantslaget IF Ready av banen i cupens første runde.

Oddsen hos alle utenlandske spillselskap har sunket kraftig når det gjelder Nordlies ansettelse hos Rosenborg, mens Norsk Tipping på sin side mener ansettelsen er utenkelig, og hever oddsen betraktelig.

PS: 1251 Nyhetskanalen har ikke lyktes med å få kommentarer fra fotballeksperter.