1251 Nyhetskanalen kan i dag melde at Per Sandberg, en kjent reality-deltaker, har valgt å boikotte TV2 etter årets «Skal vi danse».

Per Sansberg (t.h) sammen med kjæresten, Bahareh Letnes. Foto: Dagbladet

Etter at det ble klart at Bahareh Letnes røk ut av «Skal vi danse», mottok vi en melding fra Sandberg hvor han gjorde det klart at han kommer til å bokotte TV2 på det sterkeste, fremover. Per Sandberg på sin side ble historisk sist helg da han var den politikeren som røk ut tidligst av det samme danseprogrammet.

Tekstmelding fra Per.

At jeg røk ut av «Skal vi danse» kan jeg leve godt med, men at kjæresten min ryker ut, det bare beviser at det norske folk er mindre intelligente. Men på bakgrunn av dette, har vi søkt opptak til «Ex on the beach», dessverre fikk vi avslag der på grunn av at Letnes og jeg ikke er ekser enda, så vi ble henvist til «Paradise Hotel» isteden. TV3 har virkelig vist interesse til å ha oss med, da vi kommer til å gi dem masse seere og mye drama, sier Per Sandberg til 1251 Nyhetskanalen.

Paradise Hotel er som kjent et realityprogram som hovedsaklig tar inn unge, nakne bartendere i tjueårene, og som har skapt et kroppspress i det norske samfunnet blant barn og unge, som blir plassert foran TV’en av sine foreldre da foreldrene deres ikke bryr seg om hva slags TV-programmer barna deres ser på.

Regjeringen, med Sylvi Listhaug i spissen, ønsker å forby programmet, da Paradise Hotel er en svensk import.

Vi i 1251 Nyhetskanalen ønsker Sandberg-paret all lykke til i den kommende sesongen av Paradise Hotel.

PS: Paradise Hotel blir vist på TV3 fra januar til mars. Med innspilling på direkten.