Sjaman Durek Verrett etterforskes for alvorlig lovbrudd etter at han innrømmet til VG at han drev grov slavedrift i sitt tidligere liv.

Sjaman Durek Verrett

Verrett uttalte til VG at Märtha Louise og han regjerte i Egypt som dronning og farao for flere tusen år siden. Politiet har valgt å sikte sjamanen for grov slavedrift, og skal gjennomføre avhør i nærmeste fremtid.

Ettersom det gjenstår mye etterforskning, ønsker ikke politiet å komme ut med noen uttalelse riktig enda, men en talsmann for politiet regner med at etterforskningen er ferdig om et par ukers tid, og at Verrett må møte i retten litt ut på nyåret, for å svare på farao-påstandene han har kommet med.

Jødiske bosetninger i Israel ser på dette som en mulighet til å endelig få erstatning og en unnskyldning for de lidelsene deres slektninger ble påført av Durek Verrett og den norske prinsessen.

Den norske kongefamilien har ikke ønsket å uttale seg om saken.

1251 Nyhetskanalen kommer tilbake med mer, ved en senere anledning.