Fra 1. januar 2020 innfører EU en lov som gjelder alle biler som blir produsert etter at loven inntreffer. Et av de mest fremtredende medlemmene i Stopp Islamiseringen av Norge (SIAN), Lars Thorsen er i harnisk.

Loven innebærer at alle biler som blir solgt i Europa, skal ha en koran fastmontert ved siden av førersetet i bilen. EU ønsker gjennom den nye loven, å minske antall bilbranner, og med det gjøre det tryggere å eie en bil.

-Dette er en skandale, fordi med denne nye loven, så betyr det at vi ekte nordmenn i SIAN ikke kan tenne på biler lenger, for så å skylde på muslimene. Jeg er nå i harnisk og rasende på den norske regjeringen, som lar seg diktere av EU, var den korte kommentaren SIAN-medlem Lars Thorsen uttalte til 1251 Nyhetskanalen.

Etter hva 1251 Nyhetskanalen erfarer, så gjelder denne loven også i Norge, da Norge ikke produserer biler, men kun importerer, kommer alle nye biler til å inneholde koranen.

-Vi mener dette er en viktig lov, for å forhindre at liv går tapt som følge av alle disse millioner bilbranner vi ser i Oslo daglig, sier Justisminister Jøran Kallmyr (FrP).

Om den nye loven får følger for den kriminelle organisasjonen SIAN gjenstår å se, men alt tyder på at bilbranner nå blir en sagablott i manns minne fremover.