Kristoffer Joner bekrefter at han spiller hovedrollen i den nye storsatsingen fra Fantefilm Fiksjon AS. Filmselskapet har tidligere stått bak filmer som Bølgen og Skjelvet, som har slått alle seerrekorder gjennom tidene.

Premiere 2. februar 2020.

I filmen Parkeringshuset spiller Kristoffer Joner brannmannen Jonas Kristoffersen, hvor han må sjonglere mellom kjærlighetslivet og å stanse en brann i et parkeringshus. Ifølge Fantefilm Fiksjon AS er filmen et kjærlighetsdrama, hvor Kristoffersen står midt oppi en skillsmisse da han får pålitelig informasjon om en mulig brannutvikling i et parkeringshus utenfor Stavanger.

Det er en kamp mot tiden, der Kristoffersen på egenhånd må redde tusenvis av biler som står i faresonen for å brenne opp.

Store deler av handlingen dreier seg også om Statsminister Erna Solberg som følger nøye med på situasjonen mens hun spiser en burger på et gatekjøkken mellom Stavanger og Oslo. Pararelt med denne filmen spilles også «Mannen» inn, med Kristoffer Joner i hovedrollen, der han skal hindre fjellet Mannen i å rase sammen.

Parkeringshuset har planlagt premiere 2. februar 2020, på norske kinoer over hele landet.