Nordmannen Erling Braut Haaland har hatt stor suksess etter at han gikk til den tyske storklubben Borussia Dortmund i starten av januar i år. Han står foreløpig med 12 mål på kun åtte kamper for klubben i alle turneringer.

1251 Nyhetskanalen kan ikveld avsløre hvilket spill som lå i kulissene i forkant av den mye omtalte overgangen, og at Haaland kunne i dag ha spilt i en helt annen by enn den han tilslutt endte opp i, om det var opptil Haaland selv. Agenten hans Mino Raiola valgte ifølge våre kilder å gå imot Haalands ønske om ny klubb.

– Haaland glapp i siste minutt for oss, uttalte Khaled Bebo, som til daglig trener den egyptiske hovedstatsklubben El Sekka El Sadid SC, som holder til i egyptiske tredjedivisjon, til 1251 Nyhetskanalen.

– Erling Haaland er en spiller som vi virkelig trenger oppe på topp, for å kunne ha muligheten til å rykke opp ett par divisjoner. Vi var villig til å gi han en livstidskontrakt, med opsjon som trener etter endt spillerkarriere, men det var tydeligvis ikke nok for agent Mino Raiola, som mener at Haaland har best sjanse til å lykkes i Tyskland, noe vi er sterkt uenig i. I Cairo hadde han kunnet leve i frihet, uten frykt for terrorangrep som han nå lever med i Tyskland. Her kan han også besøke pyramidene og vårt splitter nye Egyptiske Museum, noe han ikke kan i Dortmund, fortsatte Khaled Bebo da 1251 Nyhetskanalen var på besøk.

Det norske vidunderbarnet har tatt fotballverdenen med storm i 2019, da han hamret inn mål etter mål i Østerrike og i Champions League, og han har fortsatt der han slapp i de kampene han har spilt for Borussia Dortmund. Den neste virkelige store testen blir da det norske landslaget skal møte Serbia om en drøy måneds tid, og nå er ikke spørsmålet om Haaland scorer, men hvor mange mål han scorer mens serbiske Alexander Kolarov løper rundt som en hodeløs kylling på venstrekanten.

Egyptere har på sin side tatt til gatene i protest mot Mino Raiola, og krever at Haaland sier opp agenten sin, og skriver under kontrakt med El Sekka El Sadid SC når overgangsvinduet åpner igjen til sommeren.

Vi følger saken tett.