Narkotikarelatert kriminalitet på Holmlia har gått kraftig ned, viser de siste meningsmålingene internt i Oslo Politidistrikt. De antatte lederne av gjengen «Young Bloods» har blitt observert i dagligvarebutikker over hele byen, med handlevogner fulle av toalettpapir.

Illustrasjonsbilde.

På grunn av Coronaviruset (Covid-19) er det mange mennesker som føler en trang til å gå på do. Ifølge anonyme kilder 1251 Nyhetskanalen har snakket med, har gjengen «Young Bloods», som har sitt opphav på Holmlia i utkanten av Oslo, valgt å erstatte narkotika med toalettpapir. Flere av deres medlemmer har blitt observert på gaten hvor de prøver å selge toalettpapir til mennesker som ser ut som om dem må på toalettet.

-Det å deale toalettpapir i dag er god business, fordi folk er desperate, folk må på do, og de er villig til å betale hva som helst, uttalte et anonymt gjengmedlem til 1251 Nyhetskanalen.

På bakgrunn av de siste opplysningene har Europris, som er Norges største butikk-kjede når det kommer til kunnskap om forskjellige typer toalettpapir, valgt å nekte salg av toalettpapir til mennesker som ser ut til å være i en gjeng. Ifølge politiet er definisjonen på en «gjeng» om tre unge menn befinner seg i nærheten av hverandre. Europris har på bakgrunn av politiets gjengtolkning, valgt å utestenge alle gjenger fra butikkene sine.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Annonse

-Regjeringen jobber nå aktivt med å forby salg av toalettpapir på svartebørsen, sa en Statsminister Erna Solbergs talsmann på en privat fest tidligere denne uken.

1251 Nyhetskanalen følger saken tett.