TV3 lanserer, i samarbeid med TV Norge et nytt realitykonsept, med innspilling på Gran Canaria i mai.

Gran Canaria

Det nye realityshowet, som etter planen skal direktesendes på TV3 og streamingtjenesten Dplay, har fått navnet «Corona On The Beach», fritt oversatt til «Alkis-stranda» på norsk. Det ryktes at flere kjente personligheter, som Ex On The Beach-kjendis Melina, og Sigurd fra serien «Sigurd Fåkke Pult» er to av deltakerne som skal delta i serien, ved siden av vanlige mennesker, som kommer til å bli plukket ut gjennom en omfattende søkeprosess hvor det også foretas både helsetest og bakgrunnssjekk.

-Vi i TV3 har motvillig valgt å samarbeide med Discovery-gruppen for å lage det neste store innenfor realitykonseptet. Vi satser på årlige innspillinger på Cranka, som blant de lokale har navnet Gran Canaria. Vi ønsker folk som er villig til å lage et show foran kameraet, uttalte TV3-sjefen til 1251 Nyhetskanalen.

1251 Nyhetskanalen erfarer at alle mellom 18 og 64 år kan søke om å få bli med i den kommende TV-serien, da risikoen er for stor for alle fra 65 år og oppover til at de kan delta i noe som helt sikkert blir tiårets TV-hit.

-Kanskje jeg endelig får pult, var Sigurds kommentar da vi tok kontakt.

Innspillingen foregår som sagt på den spanske øya fra 1. mai til 31. mai, og det ryktes at deltakerne skal ha en helaftens fest i Oslo rett etter at innspillingen er over. Festen er åpen for alle som ønsker å komme, hvor det er muligheter for å få autografer, ta deltakerne i hånda og dele en Corona.